MILOŠ BIKOVIĆ OTKRIO MNOGE STVARI O NAPUŠTANJU SERIJE BELI LOTUS: Otkrio da li OSEĆA STRAH šta će biti u budućnosti
Miloš Biković, Foto: A.H./ATAImages

rekao je sledeće

MILOŠ BIKOVIĆ OTKRIO MNOGE STVARI O NAPUŠTANJU SERIJE BELI LOTUS: Otkrio da li OSEĆA STRAH šta će biti u budućnosti

Biković je sada prvi put o tome otvoreno govorio

Objavljeno:

Jedan od naših najboljih glumaca, Miloš Biković, ostao je bez uloge u veoma popularnoj seriji "Beli lotus", o čemu se naširoko priča.

Miloš je sada prvi put o tome otvoreno govorio, te otkrio da nije pristao na ultimatum i da se ne kaje zbog toga što nije odstupio od svojih uverenja, jer bi se zbog toga osećao loše.

- Činjenica je da bi učešće u takvoj seriji moglo da mi otvori neke nove mogućnosti. Ali moja karijera je i do sada imala zanimljiv put, i nema razloga da i dalje ne uživam u ovoj čudesnoj vožnji. Nisam pristao na ultimatum, jer se ne bih osećao dobro da jesam. Ma gde da je to moglo da me odvede. Naravno, u jednom trenutku postojala je mogućnost da kažem "magične reči" i onda bih ostao u podeli. Ali svaki put kad sam izdao sebe i svoja uverenja, nebitno da li sam to uradio iz velike želje, neznanja, lakomislenosti ili straha, osećao sam se loše. Posle ovog događaja osećam se dobro - rekao je Biković za "Nedeljnik".

Miloš Biković
foto: A.H./ATAImages

Glumac kaže da se ne oseća kao žrtva, a pričao je i o uplivu politike u umetnost.

- Odavno mi je jasno da se politika, tačnije, ne politika, nego neka njena "prljava sestra", uvlači u sve pore naših života. Čak i u umetnost i sport. I muti vodu, truje bunare, svađa, kleveće i prlja. Nemam strah da ću biti označen u budućnosti, ili budućim saradnjama, nemam strah jer sam u to siguran. Ali me to ne brine - istakao je Miloš Biković.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Vladimir Miljanić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.